Aliexpress Romania

Aliexpress Romania
Aliexpress Romania

luni, 22 februarie 2016

Aliexpress in Romana: Pareri, Discutii, Taxe Vamale, Teapa


Aliexpress Romania: Ghidul pentru incepatori.

Aliexpress este sora mai mică a Alibaba la nivel mondial. În timp ce Alibaba este, în general, e axat pe furnizori (de obicei, chinezi) a unui serviciu sau produs, la un consum industrial şi permiţându-le să cumpere produsul sau serviciul en gros (cantităţi mari), Aliexpress este mai mult un magazin online unde poti cumpara ceva pentru un preţ foarte scăzut, pentru cele mai multe dintre produsele lor sunt direct de pe raftul din fabricile din China în care sunt fabricate majoritatea produselor din lume.

Ca sa nu fie teapa, Primul lucru pe care ar trebui să facă de fiecare dată când vizitaţi Aliexpress.com este de a verifica secţiunea SuperDeals, care este într-un mic link-ul la partea de sus a barei de căutare. SuperDeals cuprinde adesea după cum sugerează şi numele, reduceri mari la unele produse deja ieftine şi veţi găsi de multe ori unele elemente foarte ieftine aici comparativ cu preturile din Romania.

Aliexpress Pareri: Evaluarea calităţii produsului

 Dacă sunteţi interesat de un produs, înainte de cumpărare este important sa vedeti daca acel produs a fost comentat şi de alţi membri Aliexpress din toata lumea, pentru a face Deci faceţi clic pe produs şi vă va fi adusă pagina de produs. Apoi defilaţi în jos un pic şi faceţi clic pe fila de feedback-ul.
Dacă sunteţi încă nu convins apoi citiţi câteva dintre comentarii de feedback-ul pentru a vedea ceea ce alţii-a placut/displacut despre produs, dar dacă vă place, atunci puteti adauga in cos.
Desigur nu calitatea unui produsului la un vânzător Aliexpress care are unele pareri foarte bune, unele dintre ele putand fi inventate sau nerealiste.

Aliexpress Discutii: Cum gasesti un produs?
Deci ai auzit totul despre un produs fantastic, dar nu doresti să plătesti o mulţime de bani. Începe prin tastarea o descriere a felul în bara de căutare de pe Aliexpress, reţineţi că doriţi să fie cât mai general posibil, astfel încât dacă doriţi să găsiţi un încărcător pentru al tău htc telefon apoi tastaţi în usb încărcător de perete în bara de căutare, de ce nu "usb încărcător" spui? Ei bine puteţi, dacă doriţi să, dar o mulţime de rezultate sunt masina încărcătoare şi încărcătoare wireless QI, astfel încât doriţi să găsiţi un echilibru între căutări generale și detaliate

Acum vom începe să vedeţi rezultate similare cu aceasta. Dar putem face mai bine. Îmi place la fel de "Ordine", acest lucru aduce elementul cel mai comandat primul şi aşa mai departe, tu ar putea sort by feedback-ul, dacă doriţi să totuşi mi se pare inexact ca majoritatea oamenilor doar ordinea elementul şi nu lăsa nici un feedback. Deci, faceţi clic pe butonul "Comenzi".

De asemenea, nu uita de livrare gratuită la nivel mondial indiferent de cât de mic e preţul de comanda.

Sistemul de Aliexpress Escrow
Poate aţi observat o grămadă de insigne pe paginile de produs şi textul spune "ESCROW" şi întreb de ce nu există nici un suport de Paypal pe Aliexpress.
Cu toate acestea Aliexpress are propriul sistem de plată sigur numit "ESCROW". Atunci când plasaţi o comandă utilizând Escrow (majoritatea furnizorilor acceptă acest lucru) banii sunt retrasi din contul tău bancar şi sunt stocati la Aliexpress. Furnizorul nu primeşte bani până când nu primiti produsul si nu confirmati "Confirma comanda primita" in pagina "Comenzile mele", sau când protecţia dumneavoastră"cumpărător" se încheie (pana la 60 zile).
Acest lucru înseamnă că, dacă ceva cu produsul dumneavoastră este nu în funcţie de ce pagina de produs a spus apoi pot deschide un litigiu (de asemenea, în pagina de ordinele mele) şi să negocieze un acord cu vânzătorul (de obicei, va ajunge să păstreze elementul şi să obţină o rambursare completă prin Paypal) şi după aceea puteti lasa un feedback negativ avertizare altor cumparatori despre autenticitatea produsului. Ţineţi minte că toată lumea poate face screw-ups şi ar trebui să evite furnizori din cauza una sau două feedback negativ, excepţia cazului în care se întâmplă să fie o temă recurentă.



Aliexpress Taxe Vamale
In Romania, Aliexpress Taxele Vamale se aplica la coletele individuale de depasesc valoarea declarata de 10 euro. Daca se depaseste aceasta suma, se va plati TVA-ul la suma declarata.




9 comentarii:

  1. Oare cum se face plata? La primirea coletului?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumim pentru efortul depus. De asemenea, puteți plăti acolo în RON?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca pe card tu ai doar Ron ei Îți iau la cursul dolarului din data respectivă

      Ștergere
    2. Daca pe card tu ai doar Ron ei Îți iau la cursul dolarului din data respectivă

      Ștergere
  3. Si de exemplu daca comand in valoare de 40-50 de euro cat tva platesc?

    RăspundețiȘtergere
  4. Интересно, а вы там в Румынии пользуетесь кэшбэком? http://aliprofi.ru/keshbek-servis/

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă mulțumim pentru efortul depus. De asemenea, puteți plăti acolo în RON?

    chery cars

    RăspundețiȘtergere
  6. Information about cars, their prices & news about upcoming vehicles,
    Plzz visit: fairwheels.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Aliexpress-romania.ro accepta ori ce tip de plata prin card?

    RăspundețiȘtergere